TE RUGAM SA CITESTI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE MAGAZINULUI ONLINE WELLTEST.RO.

TOATE PRODUSELE AFISATE SUNT DISPONIBILE PRIN COMANDA ONLINE, PRIN E-MAIL SAU TELEFONIC. PRODUSELE PENTRU TESTAREA ANIMALELOR DE PE SITE-UL WELLTEST.RO SUNT DESTINATE PERSOANELOR JURIDICE (CABINETE VETERINARE, CLINICI, MEDICI VETERINARI). 

Toate produsele sunt testate si sunt insotite de documente de control si verificare a calitatii produsului. 

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. EUROVET LAB SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului WWW.WELLTEST.RO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. EUROVET LAB SRLse obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

EUROVET LAB SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al EUROVET LAB SRL

Produsele si serviciile WELLTEST.RO: 

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul WELLTEST.RO. Preturile afisate nu includ TVA (19%).

EUROVET LAB SRL isi rezerva dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin sisteme ale tertilor parteneri.

Disponibilitatea produselor din magazinul online:

Produsele comercializate prin intermediul WELLTEST.RO, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, WELLTEST.RO isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Pentru produsele livrate gresit, EUROVET LAB SRL va suporta costul transportului.

Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare. Perioada de livrare poate sa fie de la 1 zi pana la 21 zile lucratoare.

Comanda:

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul WELLTEST.RO, prin mail la adresa comenzionline@WELLTEST.RO sau prin intermediul telefonului.

Comanda prin logare in Contul de client

Contul de client care poate fi creat de vizitatori, este utilizat pentru a retine datele acestora, astfel incat la o alta comanda sa nu trebuiasca sa completeze din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Plata produselor:

Aveti la dispozitie 2 modalitati de plata, pentru produsele achizitionate:

* Plata prin ramburs, la livrare - platiti doar in momentul predarii comenzii, la curier in cazul comenzilor expediate prin curier rapid sau curierul companiei.

* Plata in avans (transfer bancar) - se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre WELLTEST.RO la adresa de e-mail comenzionline@WELLTEST.RO. In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa confirmarea platii in contul EUROVET LAB SRL, care va fi afisat in pagina de efectuare a platilor la momentul comenzii.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.


PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, CAT SI PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password