Microscop Binocular/Trinocular MICROS Petunia MCX50

Dotat cu caracteristici premium, stabilește un nou standard în microscopurile clinice de rutină. Obiectivele Planului ICOÇ „PURE” oferă imagini clare, bogate în contrast. Designul ergonomic și compact face ușor de configurat, depozitat și transportat. Cu un consum de energie mult mai mic și, în același timp, cu o intensitate mult mai strălucitoare a LED-ului, acest sistem este viitorul iluminatului LED de calitate premium. PETUNIA MCX50 este utilizat în domeniile laboratoarelor clinice, laboratoarelor veterinare și biologiei, fiind de asemenea o alegere excelentă pentru școli și universități.

Fabricat in Austria

Caracteristici cheie

■ LED

■ Tub ARCTYPE ergonomic

■ Sistemul Smart Sense

■ Optic Plan Infinity

■ Condensator multisistem

■ Mărire 40x - 1000x

DOMENIUL DE APLICARE

■ Laborator de rutină și utilizare clinică, de ex. Citologie, hematologie în câmp luminos și întunecat, anatomie, patologie, histologie, genetică, veterinar, analiză cromozomială, analiză celulară, analiză de bacterii, observarea insectelor și monadelor

■ Aplicații de fază de contrast și de câmp întunecat, de ex. frotiuri ginecologice, dermatologice și urologice, urinsediment, analiza pietrelor urinare, analiza sângelui în câmp întunecat și contrast de fază, analiza spermatozoizilor.

MCX50

Nici un comentariu momentan.

Inregistreaza un cont nou